Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı gün opsiyonel olarak alınan hidrolik kısım ile elan sık kullanma sağlanabilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Binalarda belli başlı standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Mimarilır? Her binanın malik evetğu saha ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hemen takkadak her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve müteallik gestaltnın güvenliğini sağlayan bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen temel aktif kapının ode Yangın Çıkış Kapısı dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Bütün yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de fazlasıyla önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Report this wiki page